Blog

Călătorii extreme cu Ash Dykes pe Viasat Explore

Seria documentară „Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes” este o aventură fascinantă difuzată pe Viasat Explore. Britanicul pasionat de călătorii extreme ne servește drept ghid în lumea unei bijuterii create de inginerii și constructorii chinezi. Minuni arhitecturale precum Marele Zid al Chinei pot constitui fundalul unei frumoase povești despre viață, care depășesc chiar și filmele pline de acțiune pentru bărbați.

„Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes” este o serie captivantă de documentare în care atletul și exploratorul britanic Ash Dykes se angajează într-o provocare extraordinară. Intenționează să meargă pe întregul Mare Zid al Chinei! Călătoria sa se întinde pe un impresionant număr de kilometri – 21.000. Inginerii chinezi de acum mii de ani au creat minuni arhitecturale care continuă să impresioneze și să inspire și astăzi, iar Viasat Explore, ca întotdeauna, vă garantează o aventură pe cinste!

Ash Dykes a făcut expediții solo prin Deșertul Gobi și jungla Madagascarului. Abilitățile sale de supraviețuire și capacitatea de a se adapta la diverse condiții vor fi cruciale pentru succesul acestei noi misiuni. Fiecare dintre cele șase episoade ale documentarului urmărește aventura galezului, din provincia Henan, până în misteriosul Parc Național Yardang.

Marele Zid al Chinei prin ochii lui Ash Dykes și comunitățile locale

Nu vedem doar Marele Zid al Chinei prin ochii lui Ash Dykes. Programul oferă o privire unică asupra poveștilor și comunităților locale. Ash întâlnește multe persoane interesante dedicate conservării istoriei și culturii Chinei. Vizitează Mănăstirea Shaolin, discută cu gardienii zidului și participă la festivaluri locale.

Fiecare episod al „Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes” introduce, de asemenea, elemente educative. Arată eforturile de păstrare a faunei sălbatice și metodele de conservare pentru Marele Zid al Chinei. Și Ash Dykes adaugă și o doză considerabilă de adrenalină. Într-un episod, se scufundă în rezervorul Panjiakou, prezentând secțiuni subacvatice, mai puțin cunoscute, ale capodoperei de inginerie chineză.

Seria nu este doar despre personajul principal carismatic și minunile arhitecturale. Prezintă, de asemenea, imagini extraordinare de la înălțime, care arată frumusețea uimitoare a peisajului chinezesc. Secvențele dinamice ale aventurilor lui Ash Dykes captivează instantaneu telespectatorii. Ne face să ne simțim ca și cum am fi chiar lângă Marele Zid al Chinei. Naratorul se asigură că își descrie aventurile cu entuziasm și respect pentru tradițiile și culturile locale.

Filme de acțiune, călătorii extreme… și mult mai mult

„Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes” este o modalitate excelentă de a vă scufunda în lumea fascinantă a culturii și istoriei chineze. Programul este o combinație de filme de acțiune, călătorii și provocări extreme și povești despre civilizația chineză. Este o propunere excelentă pentru toți cei care iubesc divertismentul educativ combinat cu aventura.

Ash Dykes, cu atitudinea sa, merită titlul de explorator modern. Datorită lui, Marele Zid al Chinei, creat de inginerii chinezi, și poveștile despre el sunt îmbogățite cu experiențe autentice. Urmăriți „Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes” doar la Viasat Explore!

Trailer

ProgramSynopsis

Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes

Ash Dykes, atlet extrem stabilit în Marea Britanie, care are la activ trei recorduri mondiale, vă invită să luați parte la cea mai recentă aventură a lui: o călătorie impresionantă de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, care se întinde pe 21.000 km. După ce a reușit victorii inimaginabile, traversând singur deșertul Gobi sau străbătând jungla deasă din Madagascar, Ash privește acum cu admirație și uimire spre Marele Zid Chinezesc și pornește să exploreze Parcul Național Cultural al Chinei, timp de două luni și jumătate.

Emisiuni similare