Blog

Camionagiu în Australia

Tot ce au nevoie australienii pentru a supraviețui și a prospera vine pe drum, cu camionul. Fără acești eroi ai autostrăzilor națiunea ar încremeni. Dar percepția publicului despre șoferii de camion este foarte diferită. Pentru mulți, ei sunt doar niște nelegiuți, niște huligani. Camionagiu în Australia urcă în cabină cu câțiva dintre bărbații și femeile de la volan și dezvăluie cum este viața cu adevărat la drum lung. Foarte dramatică, adesea plină de umor, emisiunea dezvăluie adevărata natură a camionagiilor australieni.

Richo trebuie să-și ducă convoiul de camioane în cealaltă parte a continentului, în
mijlocul deșertului, dar sezonul umed se apropie. Pe drumul din Perth la Melbourne, Mark și Clare, cuplu, împreună cu câinele lor Roy, se confruntă cu una dintre cele mai grave furtuni din toate timpurile.
Îndreptându-se spre nord-vest, Gordo și Shui lucrează non-stop, înfruntând incendii și inundații. Dar în această cursă, nu Mama Natură, ci alți camionagii sunt problema lor.

Veteranul Steve Grahame este omul care merge acolo unde puțini șoferii îndrăznesc. O comunitate îndepărtată se bazează pe el pentru provizii. Dar un drum de 3000 de kilometri pot distruge cel mai dur camion.
Iar Deb Drew nu este șoferul obișnuit, este fost model care acum își duce viața la volanul unei platforme de 80 de tone.

Trailer

Program

Niciun program



Synopsis

Camionagiu în Australia

Toate mărfurile de care au nevoie australienii ca să trăiască ajung la ei pe șosele, transportate de camionagii. Întreaga națiune ar fi în colaps fără acești eroi ai autostrăzilor, însă publicul larg nu are întotdeauna o părere bună despre ei. Urcăm acum în cabină, alături de bărbații și femeile care stau la volan, pentru a afla cum e cu adevărat viața de șofer, mereu pe drum. Cu multe drame și chiar mai mult umor, dezvăluim acum adevărul despre camionagiii din Australia, pătrunzând până în adâncul sufletului lor.

Emisiuni similare