Blog

Goana după aur, în noul sezon al serialului ‘Căutătorii de aur din Australia’

Experimentează emoția goanei după aur și căutarea comorilor în cel mai recent, al optulea, sezon al emisiunii „Căutătorii de aur din Australia”. Premiera are loc luni, 7 august, la ora 22:00, exclusiv la Viasat Explore!

Cuvântul „nugget” în țara noastră este asociat în principal cu o savuroasă bucată de pui dintr-o populară rețea de restaurante. Dar pentru mulți australieni curajoși, înseamnă aur. Investițiile de mare risc și, mai presus de toate, profitul imens oferit de piața aurului aprind imaginația nu doar a vânătorilor de comori, ci și a publicului. Pentru eroii emisiunii „Căutătorii de aur din Australia”, pepitele de aur reprezintă un bilet către o viață mai bună

Căutătorii de aur din Australia și investiții de mare risc

Mineritul de aur devine mai productiv când te aliezi cu echipe la fel de eficiente. Melanie Wood și Paul Mackie fac acest lucru sub numele de Gold Devils (Diavolii aurului), lucrând împreună în scopul ambițios de a găsi aur în valoare de 2,6 milioane de dolari (!). Sunt dispuși la orice pentru a se reface după un sezon mai slab. Paul estimează că zăcămintele de aur din acest an vor face acest obiectiv realizabil. Investițiile de mare risc, după cum sugerează și numele, nu întotdeauna reușesc conform planului. Voi urmări cu interes emisiunea „Căutătorii de aur din Australia” pentru a vedea dacă Gold Devils își vor atinge ținta.

Echipa Poseidon se confruntă și ea cu unele provocări. Ethan West, după ce a constatat o scădere semnificativă a zăcămintelor de aur, începe să-și pună întrebări cu privire la viitorul în mineritul de aur. Întotdeauna este preocupat de binele familiei sale și este hotărât să le ofere o viață decentă soției și copilului său. Din fericire, partenerul său Brent Shannon are planuri concrete pentru noul sezon, reușind în cele din urmă să-l convingă pe Ethan să continue. Echipa primește susținere constantă din partea domnului West, tatăl lui Ethan. De ce să te retragi când chiar sub nasul tău are loc o adevărată goană după aur?

Căutarea de comori și explorarea noilor teritorii de minerit

Noul sezon al emisiunii „Căutătorii de aur din Australia” aduce, de asemenea, mai multe provocări pentru Jacqui și Andrew. Nu doar că își propun să-și dubleze cantitatea de aur, ci și să exploreze teritorii mai puțin cunoscute. Investițiile de mare risc sunt specialitatea echipei Ferals, care se prezintă acum într-o nouă formulă, sub numele de Ferals 2.0. Shane Caligari introduce și el echipamente noi, chiar mai mari, pentru noul sezon al febrei de aur.

Chiar și cele mai bune și mai scumpe echipamente de minat nu pot înlocui adevărata pasiune și experiența. De aceea, este atât de captivant să urmărești în acțiune echipele de căutători de aur din Australia. Dacă, la fel ca mine, admirați entuziasmul, răbdarea, curajul și hotărârea lor, nu stați pe gânduri. Experiența ultimei goane după aur vă așteaptă la Viasat Explore!

Trailer

Program

Niciun program



Synopsis

Căutătorii de aur din Australia sezonul 8

Pe lângă costurile record ale combustibilului, temperaturile crescute și un preț record al aurului, acest sezon stabilește încă un punct de referință. Echipa Gold Devils, conduși cu încredere de liderii Melanie Wood și Paul Mackie, are un obiectiv uimitor de 2,6 milioane de dolari. Dar nu doar Mel și Paul vor atinge noi culmi. Fiecare dintre echipele noastre dure, rezistente, din regiunile îndepărtate va crește miza, aducând sânge nou și făcând mutările necesare să-și atingă ținta.

Emisiuni similare