Blog

„Vânătorii de nestemate de la antipozi”: specimene minerale excepţionale!

„Vânătorii de nestemate de la antipozi” revine cu al doilea sezon la Viasat Explore. Veniți alături de noi pentru a continua această aventură fascinantă, care prezintă o adevărată vânătoare de comori, incluzând specimene minerale excepţionale, descoperiri geologice, tăierea pietrelor preţioase. Pregătiţi-vă pentru strălucire, riscuri şi tranzacţii cu pietre preţioase!

Pietrele prețioase australiene sunt renumite în întreaga lume 

În timp ce prospecţiunile de aur sunt binecunoscute, și pietrele prețioase și semiprețioase captează imaginația celor ce trăiesc pe continentul australian. Emisiunea documentară „Vânătorii de nestemate de la antipozi” vorbește despre cum mineralogia este precum un cufăr plin de povești unice.

În cel de-al doilea sezon al documentarului, mergem alături de cinci echipe remarcabile. Acestea se vor confrunta cu noi provocări, condiții extreme, riscuri, și o multitudine de evenimente neașteptate. Familia Richardson, Dushie, și Veteranii sunt în comerțul cu pietre prețioase de ani de zile. Ray, făcând parte din a treia echipă, și-a asumat un risc semnificativ în timpul sezonului de odihnă pentru a explora o nouă zonă misterioasă. Vor descoperi el şi Paul acolo comori autentice sau este doar un alt drum fără ieşire?

Multe schimbări se petrec și în echipa Copiilor – Brianne și Todd. Josef are acum doi ani, și două picioare foarte iuți. Aşadar, părinţii lui trebuie nu numai să ţină pasul cu el, ci să se confrunte şi cu noi provocări profesionale. Cuplul a luat decizia riscantă de a face un parteneriat cu zona învecinată. Întrebarea este: vor găsi acolo specimene minerale valoroase? Ar putea fi o revelație, dar și o capcană dureroasă. Dar este o zicală – munca în echipă este cea mai bună muncă – și este foarte adevărată în acest cuplu!

Și în echipa Debutanților, în care se află Anthony și Jodie, se petrec lucruri noi. Micile lor excavaţii sunt bogate în poveşti incredibile, la fel de captivante precum o adevărată vânătoare de comori. Nu este o surpriză când Jodie decide că nu vrea să se despartă de pietrele preţioase şi semipreţioase pe care le-a scos la lumină.

O colecţie invidiată de pietre preţioase

Toţi protagoniştii din „Vânătorii de nestemate de la antipozi” sunt adevăraţi entuziaşti, ei  iubesc ceea ce fac. Sfârşitul fiecărui episod este deosebit de emoţionant, deoarece echipele se adună în jurul unei mese, fiecare prezentând ce a găsit la ultimele săpături. Este, de asemenea, o şansă de a identifica pietrele preţioase şi semipreţioase. Spre deosebire de alte emisiuni de acest gen, „Vânătorii de nestemate de la antipozi” accentuează asemănările, în loc să alimenteze competiţia între echipe.

Urmăriți „Vânătorii de nestemate de la antipozi” şi pătrundeți în adâncuri pline de comori. Descoperiţi specimene minerale incredibile în noul sezon, exclusiv la Viasat Explore!

Program

Niciun program



Synopsis

Vânătorii de nestemate de la antipozi sezonul 1 și 2

Plonjăm în lumea incredibilă a căutătorilor de safire. Filmat în zonele miniere îndepărtate și dure din Queensland – unde se află unul dintre cele mai bogate zăcăminte de safire din lume – sezonul al doilea al seriei urmărește aventurile a cinci echipe care caută safire, dornice să dea lovitura și să se îmbogățească. Toate cele cinci echipe au o doză sănătoasă de „febră a safirelor”, iar eforturile de căutare a acestor splendide pietre prețioase, incredibil de diverse, le împinge pe fiecare la limită, în felul său. Rutina zilnică a acestor căutători presupune fenomene meteo extreme, utilaje masive, adesea periculoase, plus tot felul de alte pericole inevitabile din mineritul subteran sau de suprafață. Și totuși, aceste echipe tenace nu renunță niciodată la ideea de a descoperi nestematele de un albastru amețitor.

Emisiuni similare