Blog

La Viasat Explore, avem totul

„Descoperă lumea plină de viață a Viasat Explore, televiziunea ta preferată pentru acțiune și aventură non-stop! Fie că ești în căutare de adrenalină sau pur și simplu ai nevoie de o nouă doză de entuziasm, Viasat Explore are totul.
De la expediții palpitante de pescuit, la alura strălucitoare a prospectării aurului, de la comorile ascunse ale exploatării de pietre prețioase, la ingeniozitatea minunilor inginerești și tărâmul vibrant al mașinilor, pornește într-o călătorie plină de entuziasm, toată ziua, în fiecare zi, cu Viasat Explore.”

Program

Niciun program



Synopsis

La Viasat Explore, avem totul

Descoperă lumea plină de viață a Viasat Explore, televiziunea ta preferată pentru acțiune și aventură non-stop! Fie că ești în căutare de adrenalină sau pur și simplu ai nevoie de o nouă doză de entuziasm, Viasat Explore are totul.
De la expediții palpitante de pescuit, la alura strălucitoare a prospectării aurului, de la comorile ascunse ale exploatării de pietre prețioase, la ingeniozitatea minunilor inginerești și tărâmul vibrant al mașinilor, pornește într-o călătorie plină de entuziasm, toată ziua, în fiecare zi, cu Viasat Explore.

Emisiuni similare