Catalog

Pescuit

Bucurați-vă de emoția unei capturi pe măsură ce vă purtăm într-o expediție de pescuit plină de adrenalină în jurul lumii, de la lacurile pitorești pentru pescuit, la expedițiile pline de energie.

Program

Sâmbăta, la 13:10

Marea aventură la pescuit

Doi buni prieteni – pescarul globetrotter Ali Hamidi și fostul fotbalist de Premier League Bobby Zamora, el însuși un pescar pasionat – pornesc prin lume în căutarea celor mai bune destinații pentru pescuit. De această dată, băieții vizitează câteva dintre cele mai cunoscute și mai frumoase locuri de pescuit din Spania și Franța, propunându-și pe parcurs mai multe misiuni dificile.

Citește mai mult

Continuă de marți 5 decembrie, de la 22:00

Eroii din port

Urmăriți eforturile neobosite făcute de sute de oameni care trebuie să mențină libere culoarele de navigație și să aprovizioneze vasele de mărfuri care intră și ies dintr-un port. Sunt operațiuni care se desfășoară 365 de zile pe an, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, pentru ca vasele internaționale să circule fără oprire, națiunile lumii să fie aprovizionate și hrănite, iar economiile locale să funcționeze. Având acces în exclusivitate la mecanismele interne de funcționare ale Portului St….

Citește mai mult